Veelgestelde vragen

Wat is een domein?
De naam van uw persoonlijke ruimte op het internet, zoals www.live-inter.net, en alle faciliteiten die daar bij horen.
Waarom hosten bij Live Internet Services?
Wij maken gebruik van het volledig redundant uitgevoerde TransIP netwerk in hun datacenter en kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Daarnaast reageren wij snel op vragen en storingen
Hoe kan ik controleren of dat mijn domeinnaam nog beschikbaar is?
Dit kunt u doen met op onze hoofdpagina. Voer de gewenste domeinnaam in en klik op controleren. U krijgt vervolgens een overzicht domeinnamen met verschillende extensies te zien. Vink de gewenste domeinnamen aan welke u wenst te registreren en vul uw gegevens in. Na verzending ontvangt u een e-mail met een login code voor het control paneel waarna u uw website en e-mail adressering kan inrichten. Indien de gewenste domeinnaam bezet is en u bent de eigenaar maar heeft nu een abonnement bij een andere provider zeg dan eerst uw huidige abonnement op en vraag om een autorisatie code voor het verhuizen van de domeinnaam. Zodra u de code heeft kunt u het formulier verder invullen om de verhuizing in gang te zetten.
Hoelang duurt het voordat ik mijn login gegevens ontvang?
Dit hangt af van een aantal factoren. Indien u een beschikbare domeinnaam registreert en direct betaal via ideal of paypal dan ontvangt u binnen 1 uur de login gegevens. Indien u betaalt via een factuur dan duurt het 1 werkdag. In het geval van een verhuizing krijgt u de login gegevens zodra de verhuizing succesvol is.
Hoe kan ik opzeggen?
U kunt uw opzegging kenbaar maken via het contact formulier. Vermeld daarbij de account- en domeinnaam die u wilt opzeggen.