Webhosting

LIS is de meest geschikte partner op het gebied van webhosting als het gaat om functionaliteit en bandbreedte. LIS koopt grootschalig bandbreedte in zodat per pakket lage kosten berekend worden voor het gebruik van bandbreedte.

Pakketten en Tarieven

LIS levert hoogwaardige webhosting diensten tegen concurrerende tarieven, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Van persoonlijke websites tot complexe zakelijke websites, LIS biedt de meeste functies op het gebied van internet technologie. Of het nou gaat om shared of dedicated hosting, bij LIS bent u aan het juiste adres.

Pakket Jaartarief Mailboxen Dataverkeer Webruimte
Basic 29,- 10 10 (GB) 1000 (MB)
Extra 58,- 20 20 (GB) 2000 (MB)

Naast de prijs voor webhosting betaald u per domeinnaam voor de registratie van de domeinnaam. Via de domeinchecktool krijgt u een totaal overzicht van alle mogelijkheden en tarieven.

Informatie

Standaard bij elk pakket kunt u gebruik maken van onder meer PHP, CGI/Perl, WAP, Web-FTP, Webmail en met wachtwoord beveiligde mappen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het maken van eigen Error pagina’s. Via een persoonlijke controlpaneel kunt u zelf postvakken en e-mail adressen aanmaken en eventueel doorsturen naar bestaande adressen. Daarnaast krijgt u inzicht in het gebruik van uw website door middel van statistieken.

Vraag nu uw domeinnaam met webhosting pakket aan!